Over Veria old

Historie

Tien jaar geleden zijn wij als onderneming gestart met de import van E-bike accu`s uit China.

Door de relatief slechte kwaliteit, maar vooral ook de beperkte veiligheid, zijn wij eisen gaan stellen aan de constructie van de accu`s. Dit heeft geleid tot de  EL (Extended Life) accu.

In onze bedrijfsfilosofie staan we voor deglobalisering (producten die je hier gebruikt zou je ook hier moeten maken). De prijs van een accu wordt voor een groot deel bepaalt door de materiaal kosten en het aandeel van arbeid is relatief laag. De E-bike accu is daarom een ideaal product om dit proces van deglobalsering ingang te zetten. Met de ervaring en kennis opgedaan met de productie van de EL accu in China hebben we nog enige verbeteringen doorgevoerd. Dit heeft geresulteerd in het nieuwe LL (Long Life) model waarvan de productie in september 2020 is opgestart.

Learn more about
our work methods

Reviseerbaar

De accu is ontworpen voor eenvoudig assemblage en revisie.
Door middel van stekkers kunnen onderdelen snel bevestigd en weer vast gemaakt worden. Het is zelfs mogelijk om een half cellpack te vervangen

Europese produktie

De productie vanuit het verre oosten levert veel problemen op in kwaliteit, levertijd, service en betalingstermijnen.
Veria accu’s zijn in Nederland ontworpen en worden in de EU geassembleerd.

Lange levensduur

Door de geavanceerde balanceer techniek en slim oplaad proces -vergelijkbaar met de auto industrie – worden de cellen veel beter behandeld. Hierdoor is een langere levensduur mogelijk.