Bagagedrager accu's

De Veria bagagedrager accu is een door Veria ontwikkelde accu die u in de bagagedrager kunt schuiven.  De controller voor het elektrisch systeem bevindt zich in de controller box onder de accu in het bagagerek.

De Veria 420 bagagedrager accu's is verkrijgbaar in EL uitvoering (3 jaar garantie) en Long Life uitvoering (5 jaar garantie).

Voordelen van de Veria bagagedrager accu

✓ Altijd inzicht in de status van de accu

De long life accu's zijn uitleesbaar - waardoor de conditie van de accu's meteen inzichtelijk is.

✓ 5 jaar garantie op long life accu's

Door lithium ion cellen niet maximaal op te opladen en niet volledig te ontladen (in een gecontroleerd oplaadproces, zodat de cellen niet uit balans raken) kan de levensduur van de accu meer dan verdubbeld worden.
Veria biedt daarom 5 jaar garantie zonder bijbetaling.

✓ Grote capaciteit tot 756 Wh

Beschikbaar in grote capaciteit to well 756 Wh

✓ Veiligheid

De accu voldoet aan hoge veiligheidsnormen met temperatuur- en stroombegrenzing op de BMS bij laden en ontladen en temperatuur sensoren op de cellen.

✓ Korte levertijd

De Veria accu's worden ontworpen in Nederland en in Europa geproduceerd. Geen containers die lang op de boot moeten vanuit Azië.

✓ Snelle locale service

Service en garantie worden verzorgt vanuit Nederland – waardoor u snel binnen enkele dagen en vakkundig geholpen wordt. Ook accu lease afspraken zijn mogelijk.

Capaciteit

De Veria 420 bagagedrager accu wordt - in dezelfde behuizing - geleverd in 3 verschillende capaciteiten: 522 Wh, 630 Wh en 756 Wh.

Cellen Capaciteit (nominaal) Capaciteit (gemeten)
40 522 Wh / 14.5 Ah 500 Wh
60 630 Wh / 17.5 Ah 600 Wh
60 756 Wh / 21 Ah. 720 Wh

 

muur-fiets